Bevezetés folyamata

A CloudERP teljeskörűen támogatja a kis és nagykereskedők értékesítési folyamatainak gördülékeny kiszolgálását autmatizált folymatok, intelligens raktározás, rendeléskezelés, beszerzés, kiszállítás és komplex döntéstámogatás segítségével.

1. Konzultáció, állapotfelmérés

A konzultáció során pontosan felmérjük cége jelenlegi működését, azonosítjuk a lassú, akadályozó folyamatokat. A cél egy hatékony, optimalizált működés kialakítása.

2. Egyedi igények felmérése

Amennyiben cége rendelkezik egyedi folyamatokkal, tevékenységekkel, ezek pontos azonosítása ebben a fázisban történik, majd beépítésre kerül a CloudERP Önnek szóló példányába.

3. Bevezetés

Miután a cégen belüli folyamatok optimalizáltak és azonosítottuk az egyedi igényeket, megkezdődhet a rendszer konfigurálása, telepítése, tesztelése végül üzembe helyezése.

4. Oktatás

A technikai üzembe helyezés után a munkatársak oktatása és képzése következik. Vállaljuk, hogy kis csoportokban, hatékonyan betanítjuk munkatársait a CloudERP használatára.

5. Finomhangolás

A sikeres bevezetés után megkezdődik a rendszer aktív, napi használata. A munkatársaktól beérkező visszajelzések alapján a rendszer további finomhangolása lehetséges.

6. Követés

A bevezetés után igény esetén tudjuk biztosítani a hosszú távú együttműködést és támogatást partnereinknek, legyen szó az üzemeltetésről vagy új funkciók, igények megvalósításáról.

Néhány fontos gyakori kérdés

A CloudERP árát minden esetben a megrendelő cég igényeire szabjuk. Ingyenes konzultációt és állapotfelmérést biztosítunk leendő ügyfeleinknek, így minden kötelezettség nélkül beszélhetünk az elérni kívánt célokról, a projekt kompexitásáról, végül egy pontos kalkulációt adunk a szoftver és a teljes bevezetés költségéről.

A CloudERP megvásárlására vagy bérlésére rugalmas finanszírozási konstrukciókkal szolgálunk partnereinknek.

Árajánlatot kérek!

A CloudERP rekord idő, akár 60 nap alatt bevezethető az Ön cégében is. A gyors bevezetési idő mögött az online és offline értékesítésre fókuszáló rendszer és a tapasztalt csapat áll. A bevezetés alatt tudatosan és célirányosan haladunk előre a cég folyamatainak optimalizálástól egészen a rendszer végső bevezetéséig. Ha Ön is érdeklődik egy modern, online és offline kereskedelmet is dinamikusan kiszolgáló rendszer bevezetése iránt, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A CloudERP első sorban egy kereskedőknek (kiskereskedők, nagygyereskedők, brand-ek, értékesítő gyártó cégek) szánt modern vállalatirányítási rendszer. A felhőalapú szoftver támogatja az online és offline többcsatornás értékesítést a modern kor kihívásainak és elvárásainak megfelelően. Valós idejű folyamatkövetés, automatizált kereskedelmi folyamatok, kifinomult raktár és megrendelés kezelés teszi kiemelkedően hatékonnyá a CloudERP-t. A funkciók pontos megismeréséhez ajánljuk részletes ismertető oldalainkat vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és személyesen mutatjuk meg Önnek a rendszer működését!

Általában ügyfeleink egyik első kérdése, hogy mi történik a cégben eddig összegyűlt adatokkal, megrendelésekkel, kontaktokkal stb?

A jó hír, hogy teljes egészében at tudjuk menteni a CloudERP-be, legyen szó több különböző programban, Excelben, más vállalatirányítási rendszerben felgyűlt adatokról. Célunk, hogy a bevezetés után Ön és munkatársai ugyanott tudják folytatni a munkát ahol abbahagyták, csak egy sokkal jobb és modernebb környezetben.

Igen, a CloudERP kereskedelmi vállalatirányítási rendszer a felhőben fut, telepítés nélkül gyorsan és kényelmesen bevezethető. A legtöbb piacon elérhető rendszerrel szemben megoldásunk valóban felhős és webes technológián alapul. (Sok más rendszer távoli asztalt használ “felhős” megoldásként, de ezek lassúak és ugyan úgy régi, asztali alkalmazásra épülnek, nem modern, webes megoldások.)

Igen, rendszerünk, modern webes alapokra épül, így gyorsan, kényelmesen és telepítés nélkül használható számítógépeken, tableteken és mobil eszközön is egyaránt. A webes megoldás lényegesen gyorsabb bevezetési időt tesz lehetővé, karbantartása es frissítése kevesebb erőforrás ráfordítást igényel. Önnek mindössze egy böngészőre van szüksége és máris használhatja a rendszert, bárhonnan, bármikor. (Igény esetén a hozzáférést tudjuk korlátozni csak az irodából való elérésre.)

A rendszer kipróbálásához vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégánk egy személyes vagy online demó keretén belül bemutatja a CloudERP működését.

Ön már csak néhány lépésre van attól, hogy

  • Lecserélje régi excel tábláit, az elavult programokat egy modern, innovatív kereskedelmi rendszerre
  • Többcsatornás (online és offline) értékesítés gördülékeny, átlátható kezelése
  • Automatizálja és átláthatóvá tegye cége folyamatait, raktárkezelését, megrendelések követését
  • Sok más hasznos funkció (Könyvelés, Tervezés, HR, Gyártás, Projektirányítás,Szerviz…)
  • Valós időben láthatja cége teljesítéményét, egyedi kimutatások és lekérdezések készíthet
  • Modern webes, felhő alapú rendszer, mobilos és tabletes működés

Meglévő rendszerből, programból váltana?

Amennyiben az Ön cége rendelkezik már meglévő vállalatirányítási rendszerrel, esetleg használ további külső programokat, több lehetőség közül is választhat, a CloudERP rugalmas megoldást biztosít minden cég számára.

Mit kell tenni abban az esetben, ha a használt program/programok nem működnek megfelelően?

Sok esetben találkozunk azzal a problémával, hogy a meglévő ügyviteli, vállalatirányítási rendszer elavult, nem felel meg a cég igényeinek, a folyamatok pontos követése és átláthatósága nem megoldott. Ennek ellenére a váltás nehéz, mert az idők során rengeteg adat keletkezett bennük, illetve a munkatársak is ismerik a működését.

Ebben az esetben a CloudERP ideális megoldást jelent, hiszen az Ön korábbi, meglévő adatait, kimutatásait kényelmesen át tudjuk tenni az új rendszerbe és onnan folytathatja a munkát ahol az előző rendszerben abbahagyta.

A CloudERP letisztult, modern és átlátható felülete gyorsan megtanulható mindenki számára. A rendszerben színek, ikonok, állapotjelzők, kiemelések segítik a felhasználókat, hogy gyorsan a lényegre fókuszálva tudják végezni napi teendőiket.

A CloudERP gyorsan bevezethető, nem igényel telepítést, hiszen webes és felhő alapú technológiára épült, amely számítógépen, tableten és mobil eszközökön is kiválóan használható.

Mit tehetünk, amennyiben vannak olyan alkalmazások/programok amit megszoktunk és szeretünk használni?

Ebben az esetben is ideális a CloudERP bevezetése. hiszen felépítésének köszönhetően kényelmesen együtt tud működni és képes kommunikálni más rendszerekkel. Ha Önnek van jól bevált számlázója, webshopja, CRM rendszere, esetleg olyan raktárkezelő programot használ amit megtartana, mindez nem jelent problémát. Tartsa meg jól bevált megoldásait, kapcsolja őket a CloudERP-hez és integráltan, egyben átlátva kezelheti folyamatait.