CloudERP + Fulfillment árajánlatkérés

Ismerje meg a modern, online vállalatirányítási rendszert, amely mélyen az alapoktól kezdve, kifejezetten fulfillment vagy hibrid (fulfillment + saját logisztika) működésre lett tervezve. Valós idejű kommunikáció, automatizált folyamatok egy innovatív rendszerben, kiemelten kereskedőkre tervezve.

CloudERP + Fulfillment ajánlat

Ismerje meg fulfillment logisztikai partnereinket

iLogistic + CloudERP

Az iLogistic a piac egyik legismertebb és legnagyobb szereplője, számtalan ismert és nagy ügyféllel rendelkeznek. A CloudERP és az iLogistic között mély, valós idejű integráció lett kialakítva. A CloudERP segít abban, hogy munkafolyamatait automatizálja, az iLogistic pedig gondoskodik arról, hogy raktárlogisztikája a legjobb kezekben legyen.

ECOLOG + CloudERP

Az ECOLOG egy kiemelkedő logisztikai szolgáltató cég, 10 ezer nm-en üzemelnek és saját futárszolgálattal is rendelkeznek. Elsősorban B2B piacot fedik le de nyitnak B2C irányba is. A CloudERP az ECOLOG kiemelt logisztikai partnerek, az ECOLOG szoftveres támogatását a CloudERP biztosítja, így a legmélyebb integráció a itt valósul meg.

Boxy + CloudERP

Az BOXY a piac egy új de már meghatározó szereplője. A CloudERP és a Boxy jelszava is a „robotizíció”. A CloudERP segít abban, hogy munkafolyamatai a lehető legjobban szoftveresen robotizálva legyenek, a BOXY hardver robotjai tűpontos precizitással dolgozzák fel rendeléseit. A BOXY és a CloudERP között egy mély, átfogó integrációt valósítottunk meg.