CloudERP eszközajánló

A CloudERP egyik kiemelt, raktári eszközöket beszállító partnerével, a Smartindy-vel közös együttműködés keretében ajánlunk ügyfeleink számára dedikált, biztosan CloudERP kompatibilis eszközöket. Minden eszköz ár-érték arányban kiemelkedő, tesztelt és kifejezetten raktári, ipari környezetre tervezett.

Ajánlott eszközök a digitális logisztikai élményhez

Vonalkódolvasó

A vonalkódolvasók a logisztikai folyamatok egyik alapeszköze, segítségével az üzleti eladások lényegesen gyorsabban és gördülékenyen működnek. A vonalkódolvasókat használjuk a CloudERP-ben a rendelések tételeinek másodlagos ellenőrzésére a csomagolás során.

PDA

A PDA-k a digitális kommissiózás (raktári szedés) egyik fontos eszköze, a CloudERP az eszközön fut és pontosan megmutatja, hogy mit honnan kell leszedni, vonalkód segítségével képes azonosítani a termékeket illetve további információt megjeleníteni róluk (képek, tulajdonságok stb.)

Címkenyomtató

A CloudERP képes arra, hogy futárcímkéket nyomtasson gyorsan és kényelmesen a csomagolási folyamat során egy kattintással, A folyamatot nagyon hatékonnyá és gördülékennyé tesz egy vagy több dedikált címkenyomtató. A nyomtató termékcímkék nyomtatására is használható.

Dedikált, CloudERP kompatibilis eszközök

Minden raktári eszközt alaposan teszteltünk és garantáljuk, hogy CloudERP kompatibilisek.

Megbízható beszállító

A CloudERP eszközbeszállító partnere a Smartindy, aki a piac egyik legmegbízhatóbb beszállítója több évtizedes tapasztalattal.

Kiváló garanciák

A termékekre kiváló garanciális feltételek vonatkoznak, az eszközbeszállító partnerünk saját szervizzel is rendelkezik. Technikus kollégáik amennyiben szükséges segítséget nyújtanak a beüzemeléshez.

Kiemelkedő ár-érték arány

Különböző tudású és árszintű eszközöket válogattunk össze, mind kiváló ár-érték arányúak és kategóriájuk legmagasabb teljesítményt nyújtják.

CloudERP kompatibilitás

Az eszközöket úgy válogattuk össze, hogy a CloudERP folyamataival és hardver elvárásaival maximálisan kompatibilisek legyenek.

Gyakran ismételt kérdések

Kérdés 1

Válasz 1

Kérdés 2

Válasz 2

Kérdés 3

Válasz 3

Kérdés 4

Válasz 4