Mi ez a magazin?

A magazin célja, hogy kifejezetten kereskedő cégek számára, vagy kereskedő cégekkel foglalkozó partnerek számára adjon egy olyan forrást, ahol tájékozódhatnak a legújabb trendekről és ötleteket, stratégiákat tanulhatnak kereskedelemben jártas szakemberektől. Célunk a magyar kereskedők segítése azon az úton, hogy képesek legyenek hatékonyan és magas fokú digitalizáció és automatizáció mellett dolgozni.

A magazint a CloudERP belsős szakemberei szerkesztik és írják, viszont számos hitelesített partnerünk is exkluzív tartalommal szolgál, célunk, hogy egy adott területen elérhetőek legyenek kiemelkedő hazai szakemberektől értékes anyagok, amelyekből minden fejlődni vágyó kereskedő cég építkezhet.

Hiszünk abban, hogy a jó partneri viszony és együttműködés alapja egymás segítése és magasabb szintre emelése. Ez a magazin és portál első sorban a CloudERP ügyfeleinek szól. Szeretnénk, ha kereskedő partnereink kiemelkedő sikereket érnének ez az üzleti életben. Saját, személyes felelősségnek érezzük, hogy a lehető legtöbbet megtegyük értük, erőnkhöz és lehetőségeinkhez mérten támogassuk, oktassuk őket. Természetesen amellett, hogy a CloudERP kereskedelmi rendszert biztosítjuk cégükben. A magazinban minden olyan információnak és tudásanyagnak megpróbálunk helyt adni, amely hozzájárulhat cégük és saját életük jobbá tételéhez.

A CloudERP csapata kiemelten elhivatott abban, hogy segítsük a kereskedő cégeket abban, hogy új szintre emeljük az operatív működésüket. Tudjuk, hogy ezt csak úgy érhetjük el, ha gyakorlati ötletekkel, innovatív cégek esettanulmányaival példát mutatva mutatjuk az utat. Szeretnénk ha a magyar kereskedő cégek képesek lennének a lényegesebben magasabb fokú digitalizált és automatizált működésre. A CloudERP kifejezetten kereskedőknek szánt vállalatirányítási rendszerrel pedig biztosítjuk azt a modern platformot ahol mindezt meg is valósíthatják.

Stratégiai hírlevél kereskedőknek
minden szerdán 9:00-kor

a CloudERP szakértői csapatától.

A hírlevélről bármikor leiratkozhatsz az email-ek láblécében található link segítségével. CloudERP adatvédelmi tájékoztató.

#nemspam #nemreklám

Mit tartalmaz ez az
exkluzív hírlevél?

Zárolt stratégiai cikkek

Extra szakértői anyagok

Esettanulmányok, piackutatások

Videós tippek, webinárok

Újdonságok a CloudERP-ben