Egy Vállalatirányítási rendszer kifejezetten Webshopoknak

Komplett megoldást adunk cégeknek, akik a dinamikusan növekvő e-kereskedelemben (akár offline, bolti értékesítés mellett) szeretnének gyorsan és stabilan növekedni. Működő webshopok esetében pedig új szintre emeljük a hatékonyságot, biztosítjuk a folyamatok átlátható, automatizált működését.

Automatizált rendeléskezelés és csomagkiküldés, valós idejű készletinformáció, lokáció alapú raktárkezelés online és offline.

A teljes értékesítési folyamat egy helyen

Mindent egy helyen kezelhet, nincs több excel és elavult programok, átláthatatlan, bonyolult folyamatok.

Kiemelt funkciók, fókuszban az e-kereskedelem

Webes és Mobil működés • Felhőben vagy saját szerveren • Automatizált folyamatok • Adatelemzés és vizualizációMegrendelések kezelése

Az értékesítési csatornákon beérkező rendelések összehangolása, pontos nyomonkövetés a raktártól egészen a kézbesítésig.
BővebbenBeszerzés

Egyszerűsítse beszerzési folyamatait. Automatikus beszerzés készítése (PO), részletes beszállítói egyenleg és analízis, vonalkódolvasó támogatás.
BővebbenRaktározás

Valós idejű raktározás és összetett lokációkezelés. Automatikus ki- és bevételezés és döntéstámogatás. Vonalkód leolvasó és több raktár kezelése.
BővebbenSzállítmányozás

Valós idejű csomagkövetés, cimke készítés, hibajelzés szinte minden szállítmányozó céggel. Saját kiszállítás támogatása, szállítólevél generálása.
BővebbenPénzügy/Számlázás

Kövesse vállalkozása pénzügyi alakulását, tervezze meg előre céljait és költéseit. NAV biztos számlázás, kompatibiltás külső számlázókkal.
Bővebben


Analitika és Döntéstámogatás

Részletes kimutatások és előrejelzések, összetett adatvizualizált jelentések. Egyedileg készített, cégre szabott automatikus, valós idejű adatelemzés.
Bővebben

Támogatott külső rendszerek

A CloudERP számtalan külső programmal képes teljesen integráltan együttműködni, legyen szó saját jelenlegi vállalati rendszeréről vagy népszerű webáruházakról, számlázó programokról, futárszolgáltatókról stb. Nem találja az Önnek megfelelőt? Beépítjük a rendszerbe!