Kiderült: UNAS vagy Shoprenter jobb B2B webshopnak?

  • Érdekel, hogy melyik webáruház motor a jobb nagyker webáruházadnak?
  • Tudni szeretnéd, hogy melyik támogat több B2B funkciót?
  • Szeretnél egyedi árlistákat, mennyiségi kedvezményeket kezelni?
  • Esetleg egy webshopban kezelnéd a B2C és B2B vásárlásokat?

Melyek a legfontosabb nagyker funkciók?

Ezek kritikus funkciók minden B2B és nagyker cégnek!

Komplex árlisták és árazás kezelése automatizáltan

A CloudERP képes külső adatforrásból frissíteni a termékek adatait, többet között a beszállító által megosztott beszerzési árat és készletet is. A rendszer megadott időközönként betölti ezt a rendszerbe automatikusan.

Tűpontos készletkövetés és kijelzés

A nagyker integrációnak köszönhetően, pontosan követheti, hogy nagyker partnere raktárában mennyi készlet érhető el egy adott termékből. Ezzel rengeteg időt takaríthat meg és növelheti árbevételét is.

Csomagajánlatok és mennyiségi kedvezmények

Az adatkapcsolaton beérkezett beszállítói árat felhasználhatja arra, hogy intelligensen árazza termékeit. A beépített formuláknak köszönhetően komplex matematikai műveletek megadásával szabályozatja, hogy milyen áron adja el vásárlóinak a terméket. (B2B és B2C értékesítés esetén is használható!)

Adatfeedek, adatmegosztás partnerekkel

A CloudERP képes arra, hogy beépített, paraméterezhető intelligenciája segítségével felajánlja a beszállítókat, akiktől érdemes termékeket beszereznie. A beszerzéstervező megadja, hogy melyik beszállítótól mennyi terméket szükséges berendelnie, hogy a legjobb áron és a leggyorsabban hozzájuthasson a kívánt mennyiséghez.

B2B és B2C értékesítés egy oldalon

A rendszer képes kapcsolódni a legtöbb és leggyakrabban használt adatformátumokhoz, többet között XLS, XLSX, XML, JSON, CSV stb. Az adatokat egy URL-ről vagy API kapcsolaton keresztül be tudjuk tölteni a CloudERP-be.

Rendelések állapotának követése

A rendszer által betöltött adatok pl.: kalkulált eladási árak, készletek stb. feltölthetőek a webáruházba (UNAS, Shoprenter, WooCommerce, Magento, egyedi…), így az adatok vásárlói számára is elérhetőek lesznek. Szabályozható, hogy egy termék mikor legyen rendelhető, mennyi a várható szállítási idő és a mutatott készlet mennyisége is.

A nagy B2B webshop összecsapás: Shoprenter vagy UNAS?