Több, mint 40 sikeres bevezetés egy év alatt.

Ajánlat

Rendelje meg a határidő lejártáig az audit szolgáltatásunkat ami ebben az esetben beszámításra kerül a CloudERP bevezetési költségbe.

- Nap
- Óra
- Perc
- Mp

Mit taralmaz a hatékonysági audit?

Tudjuk, hogy az idő pénz, viszont az audit eredménye képpen egy olyan tanácsadást fog kapni, amely éves szinten rengeteg időt és pénzt fog Önnek spórolni, boldogabbak lesznek a kollégái és elégedettebbek a vásárlói.

1. Ismerkedés

Az első blokkban beszélni fogunk arról, mivel foglalkozik a cége, tevékenységi kör, termékek, munkatársak, vállalkozás motivációja stb.

2. Alapvető céges folyamatok megismerése

Pontosan átnézzük cége működését, az egyes területeket részletesen elemezzük és megismerjük az összekapcsolódási pontokat. Ezen túl bemutatásra kerülhetnek a jelenleg használt programok és rendszerek is.

3. Problémás területek mélyebb feltárása

Miután az alapvető céges folyamatokat áttekintettük, részletes elemzés követezik, ahol az egyes területeken azonosítjuk a problémás pontokat amelyek a cég számára anyagi, időbeli vagy morális veszteséget jelentenek.

4. Megoldási javaslatok bemutatása

A problémás területek mély feltárása után javaslatot teszünk az egyes problémák megoldására. Éves szinten több száz céggel konzultáltunk és ugyan minden cég más de nincs új a nap alatt, nektek is biztosan kiváló praktikákkal tudunk szolgálni.

5. Továbblépés a CloudERP-vel

Az alaposan megismert céges folyamatok után természetesen megmutatjuk azt is, hogy a CloudERP vállalatirányítási rendszerünkkel hogy tudnátok a jelenlegi problémáitokra megoldást találni.

1 héttel később – Írásos jelentés

Az auditon elhangzottakat összefoglaljuk a javaslatainkkal együtt és írásos formában átadjuk Önnek.

Válassza ki az Önnek megfelelő csomagot!

Level 1
50.000 Ft
  • Távoli, online
  • 4 óra konzultáció
Level 3
149.000 Ft
  • Személyes
  • 2 napos